top of page
Marmer-ShSt_558155929.jpg

Welkom bij Marie-Rose & Joseph

 

Minimalistisch, lichtrijk, charmante 50’s-vibes, … in deze logies voel je je meteen thuis. De ruime kamers, fijne details en retroaccenten geven de twee appartementen hun unieke uitstraling. Marie-Rose & Joseph zijn bakens van rust voor bruisende levens, uitgerust met alle hedendaags comfort.

Onze logies zijn er voor badgasten, verkenners, cultuurminnaars en zakenmensen. Industriepark links, levendig Oostende rechts en La Couronne pal in ’t midden als thuishaven-voor-even.
 

LC-nieuwsbrief-Ronde-Logie_04.png

2 tot 4 personen
met terras

vanaf €299 incl. btw voor 2 nachten

Joseph


Een fijn appartement voor zakenlui, solotravellers, koppels en jonge gezinnen. Kokerellen in de uitgeruste keuken, aperitieven op het terras en genieten van het leven – net als Joseph, de oprichter van de visrokerij.

LC-nieuwsbrief-Ronde-Logie_05.png

6 tot 11 personen
vanaf €693 incl. btw voor 2 nachten

Marie-Rose

3 slaapkamers, 2 badkamers en een extra toilet … ruimte zat om met de hele familie of vrienden te genieten. Het appartement ademt gezelligheid met de fijne zithoek en lange eettafel als knipoog naar Marraine Marie-Rose. 

LC-nieuwsbrief-Ronde-Logie_02.png

8 tot 15 personen
met terras
vanaf €872 incl. btw voor 2 nachten

Family floor

Met een grote groep naar de Koningin der Badsteden? Huur de volledige verdieping af en geniet van alle faciliteiten die Joseph & Marie-Rose te bieden hebben … Een gezellig terras en 4 slaapkamers bijvoorbeeld! 

Logies-Fotos
LAC-Plan_Logies-Website.jpg
bottom of page